BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Η Αγάπη από ψηλά.


Αγγίζω τα όρια της παρανοϊκής φρίκης , ο κόσμος μεταλλάσετε σβήνει ο ήλιος και εγώ κρατάω τα μαστίγια της εξάρθρωσης.

Φίλησε το μέτωπο μου σα μάνα , γη , πατέρας, αδελφός προστάτης, θεός, πάρε με μαζί σου προστάτεψε με μακριά στο δικό μας κόσμο…πάρε με ….

πριν φύγεις για τον δικό σου κόσμο , δεν θέλω να μου λείψεις και εσύ.
Υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι εύχονται να μην είχαν ζήσει ποτέ ή να μπορούσαν να τις ξεχάσουν. Στιγμές όχι μόνο κακές αλλά αντίθετα τρυφερές, συντροφικές, νοσταλγικές, ονειρικές…. Γιατί όμως να θέλουν να διώξουν κάποιες τόσο πολύτιμες αναμνήσεις; Γιατί μπορεί αυτές οι αναμνήσεις να οδήγησαν σε δάκρυα, λύπες, συμφορές..
Περάσαμε πολλά παππού μαζί . Όλα στη ζωή δεν είναι τυχαία.. Ή μάλλον τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή! Όλα είναι γραπτά για να συνεχίζεται και να μη σταματάει πουθενά! Και εγώ καταδικασμένη να συνεχίσω , κι αν δεν θέλω , κι αν θέλω να έρθω και εγώ εκεί που πας ;
Όπως οι χαρές φέρνουν τις λύπες, έτσι και οι λύπες πάντα υποδέχονται χαρές και αυτός ο κύκλος είναι ατελείωτος, ανεκδιήγητος, δεν καταλήγει πουθενά…

Δεν είναι όπως τα όρια της ζωής… Γιατί η ζωή να έχει όρια ;…

Γιατί πρέπει να φύγεις τώρα σε χρειάζομαι ακόμα , ήσουν πάντα δίπλα μου , δυνατός ,αυστηρός να με προστατεύεις , γιατί με αφήνεις τόσο μόνη ….

Μου είπες λίγα λεπτά πριν σε πάρει ο θεός από κοντά μου
« μη λυγίσεις, μη σταματήσεις να ελπίζεις, μη βάζεις όρια στις επιθυμίες, στους στόχους και στα όνειρά σου! Σε όλους μας κάτι κακό έχει τύχει, τυχαίνει και πάντα θα τυχαίνει όσο κακό και αν είναι αυτό, ακόμα και αν είναι αήττητο, αδιανόητο, ακόμα και αν είναι ο θάνατος…. Γιατί να ξέρεις ότι ακολουθεί Πάντα το καλό κι αν γίνει αρνητικό, θα είναι για κάποιο λόγο, για να μάθεις κάτι, για να γίνεις πιο δυνατή, πιο σοφή, για να πατήσεις την επόμενη φορά στα πόδια σου.. Όσο πιο πολλά άσχημα γεγονότα σημαδέψουν τη ζωή σου τόσο πιο πολλά κερδίζεις. . Συνέχισε! Μην καταρρεύσεις! Και αν πέσεις, σήκω! Διεκδίκησε! Κέρδισε! Ζήσε! αγάπησε! Ονειρεύσου! Πονά! Ερωτεύσου! Θυμήσου! Κλάψε! Χάσε! Μα μη λυγίσεις ποτέ!!»

......και έκλεισες τα μάτια σου. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ και τα λόγια σου θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μου να με ακολουθούν και να μου δίνουν δύναμη να μη σε ξεχάσω ποτέ και να συνεχίσω.