BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Φυγή



Χωρίς ανάσα και πνοή αναλώθηκε το χάδι σημάδι λαμπερό ιερής επιθυμίας ,που υψώνεται αργά στη δίψα του ουρανού τηρώντας αποστάσεις από τα ετερόφωτα.

Χωρίς ελπίδα ταξιδεύει νύχτες η ψυχή στις λέξεις, στη φωνή που έχτιζε ζωή κι αναζητά εκείνη τη ρωγμή να καταλάβει που αλήθεια ονόμασε την απελπισία της φυγής.
Μια ακόμη νύχτα με μεγάλο ουρανό ,άσε με να φύγω μακριά .....
για το ανώτερο καλό μου.....

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

After one thousand nights....

Τυλίγω τα πόδια μου στη μέση σου για να τα μπλέξω να τα ζεστάνω με τα δικά σου.
Έλα να παίξουμε. Μη με βάζεις για ύπνο. Έλα να βουρτσίσουμε τα μαλλιά μας και να δώσουμε στα καράβια παράξενα ονόματα. Ας κάτσουμε λίγο εδώ στο μαγικό μας νησί μέχρι να μας χωρίσει ο χρόνος. Πες μου μια ιστορία. Έλα να γίνουμε δράκος, κόκκινο φίδι ή τροπαιούχοι πολεμιστές αν το θες. Ο λαιμός μου έχει στεγνώσει. Ας μείνουμε σιωπηλοί. Ας αγκαλιαστούμε μέχρι εκεί που πονά. Μέχρι εκεί που να γνωριστούμε. Σφίξε με μέχρι να βρεθούμε. Σβήσε το φως. Έλα να γίνουμε άτρωτοι. Θα σε προσέχω. Θα σου χαιδεύω την μόνιμη σφήνα που έχεις στο στέρνο και θα σου φιλάω το μάγουλο. Θα σε κάνω πραγματικό. Θα έχεις φωνή και θα σου κουνάω τα χέρια. Θα γιορτάζω για σένα και θα σου φέρνω αυτοσχέδιες ανθοδέσμες. Η καρδιά μου δυνατά θα χτυπάει . Κρατήσου. Πιάσε με. Για σένα θα μάθω να γράφω το γράμμα ξ, στο υπόσχομαι. Θα πάψω να μιμούμαι την αντανάκλασή μου. θα διασχίζω τους δρόμους με ανοιχτά μάτια και θα σου δείχνω το παιδί έξω μου.Είμαι περισσότερη. Δεν ήθελα να τρομάξεις γι'αυτό δεν το δείχνω. Σου καρφιτσώνω λίγο από το σύννεφό μου για να με φτάσετε......